Restoranti

Restoranti

Nje restorant Tradicional ne zemer te natyres, sherben mengjesin, dreken dhe darken sipas kerkesave, por edhe ne forme Buffet-i ne rastet e grupeve turistike. Perzgjedhje tradicionale dhe produkte te zones si dhe ushqime internacionale.

Bari ofron ambjente shlodhese te brendshme dhe te jashtme.

Ne rastin e nje eventi te rendesishem ju lutem na kontaktoni.

UA-54118393-1