Menu

 • Comments Off on Menu
  • Pjata te para

  • Salcë Kosi

   200 Lekë
  • Xaxiq

   250 Lekë
  • Djathë i Bardhë

   200 Lekë
  • Djath pa kripë

   200 Lekë
  • Djathë Kaçkavall

   300 Lekë
  • Djathë Dhie

   300 Lekë
  • Djathë i pjekur

   350 Lekë
  • Kos Dele

   150 Lekë
  • Kos Lope

   100 Lekë
  • Kos Dele mjat dhe arra

   300 Lekë
  • Pica

  • Margarita

   500 Lekë
  • Mortadel Pancet

   550 Lekë
  • Zambon-Pancet-Kerpudha

   600 Lekë
  • Vezuvi

   500 Lekë
  • Tono

   550 Lekë
  • Katarala

   700 Lekë
  • Mama Mia

   700 Lekë
  • 4 Stinët

   700 Lekë
  • Romana

   600 Lekë
  • Speciale

   650 Lekë
  • Fiorentina

   500 Lekë
  • Leone

   700 Lekë
  • Trikolore

   550 Lekë
  • Kapriçoza

   700 Lekë
  • Pjata te dyta

  • Mish në hell

   1800 Lekë/Kg
  • Mish në zgarë

   1700 Lekë/Kg
  • Bërxollë Gici

   1500 Lekë/Kg
  • Bërxollë Viçi

   2000 Lekë/Kg
  • Biftek Gici

   1800 Lekë/kg
  • Biftek Viçi

   2100 Lekë/Kg
  • Mëlçi, Zemra, Shpretka

   1600 Lekë/Kg
  • Pula Zgare

   1400 Lekë/Kg
  • Pasta Bolognese

   350 Lekë
  • Paçe

   250 Lekë
  • Tasqebap

   300 Lekë
  • Pilaf

   100 Lekë
  • Harapash

   150 Lekë

UA-54118393-1