Menu

Menu

    • Pjata te para

    • Salcë Kosi

      200 Lekë
    • Xaxiq

      250 Lekë
    • Djathë i Bardhë

      200 Lekë
    • Djath pa kripë

      200 Lekë
    • Djathë Kaçkavall

      300 Lekë
    • Djathë Dhie

      300 Lekë
    • Djathë i pjekur

      350 Lekë
    • Kos Dele

      150 Lekë
    • Kos Lope

      100 Lekë
    • Kos Dele mjat dhe arra

      300 Lekë
    • Pica

    • Margarita

      500 Lekë
    • Mortadel Pancet

      550 Lekë
    • Zambon-Pancet-Kerpudha

      600 Lekë
    • Vezuvi

      500 Lekë
    • Tono

      550 Lekë
    • Katarala

      700 Lekë
    • Mama Mia

      700 Lekë
    • 4 Stinët

      700 Lekë
    • Romana

      600 Lekë
    • Speciale

      650 Lekë
    • Fiorentina

      500 Lekë
    • Leone

      700 Lekë
    • Trikolore

      550 Lekë
    • Kapriçoza

      700 Lekë
    • Pjata te dyta

    • Mish në hell

      1800 Lekë/Kg
    • Mish në zgarë

      1700 Lekë/Kg
    • Bërxollë Gici

      1500 Lekë/Kg
    • Bërxollë Viçi

      2000 Lekë/Kg
    • Biftek Gici

      1800 Lekë/kg
    • Biftek Viçi

      2100 Lekë/Kg
    • Mëlçi, Zemra, Shpretka

      1600 Lekë/Kg
    • Pula Zgare

      1400 Lekë/Kg
    • Pasta Bolognese

      350 Lekë
    • Paçe

      250 Lekë
    • Tasqebap

      300 Lekë
    • Pilaf

      100 Lekë
    • Harapash

      150 Lekë
UA-54118393-1