Akomodimi

Akomodimi

Hoteli qe ndodhet ne Fshatin Turistik Llogora ka 20 dhoma nje tualet dhe nje verande. (Mengjesi i perfshire ne cmim).

Aksesore dhe lehtesira

- Aktivizimi i elektricitetit ne dhome me karte
- Frigorifer
- Tharese flokesh
- Televizor
- Alarem ne rast zjarri

UA-54118393-1