Background
  • Bukuri e krijuar nga Natyra

  • Ushqime te fresketa me produkte lokale

  • Restorant me nje mikpritje familjare

  • Dhoma pushimi ne zemer te Natyres

Andoni Hotel, Restorant

Resorti ndodhet ne Fshatin Turistik te Llogorase. Restorant me perzgjedhje internacionale ushqimi e nderthurur me pjata tradicionale dhe ushqime te zones. Bari ofron ambjente shlodhese te brendshme dhe te jashtme me nje pamje relaskuse ne mes te gjelberimit.

Mirësevini në Andoni Resort

Hapur çdo ditë | Hen-Pre: 9am - 11pm / Sht-Die: 11am - 24pm | +355 69 55 900 12

  • Parku Kombëtar i Llogarasë

  • Pisha Flamur Llogora

Parku Kombëtar i Llogarasë

Parku Llogorasë gjendet afro 40 km në juglindje të qytetit të Vlorës, në kufirin hapsinor midis detit Adriatik dhe Jon. Afër Qafës së Llogorasë takohen drurë me forma kurorash mjaft interesante në të cilat ndihet ndikimi i korenteve. Pisha Flamur, Llogora gjendet në parkun Kombëtar të Llogarasë, pak më në veri të qafës me të njejtin emër, 910 m mbi nivelin e detit. Ka formën e flamurit si rezultat i veprimit të erërave të forta të juglindjes. Ka lartësi rreth 20 m dhe moshë rreth 100 vjet.

UA-54118393-1